حبوباتی که دیابت را کنترل می کند!

یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد حبوبات به ویژه لپه باعث جلوگیری از بالا رفتن میزان قند خون و فشار خون می شوند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ لپه دارای مقداری اسید چرب و عناصری مانند نیتروژن فسفر، کلسیم و منیزیم است که بهترین حبوبات برای افراد دیابتی است.

بررسی ها نشان می دهند لپه از حبوباتی است که باعث بهبود عملکرد کلیه ها در بیماران دیابتی می شود و به دلیل آنتی اکسیدان هایی که دارد در کاهش فشار خون بسیار موثر است.

گفتنی است کربوهیدرات و پروتئین موجود در حبوبات باعث می شوند فرد دیابتی مدت زیادی در طول روز احساس سیری کند و به سراغ مواد شیرین روی نیاورند.

نتایج مطالعات نشان می دهد لپه دارای فیبر بالایی است و می تواند جایگزین خوبی برای نان، برنج و مواد نشاسته دار مانند سیب زمینی شود.
البته هنگام طبخ نباید زیاد اجازه دهید پخته شوند زیرا در اثر حرارت تمام خواص مفید آن از بین می رود.

تاریخ انتشار : یکشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۲